• Accessories


اگر شما لپتاپ خود را مجهز به ACCESSORIES نكرده ايد به مفهوم آن خواهد بود كه اصلا زندگي نكرده ايد.حال در اين قسمت نگاهي بر اين مطلب خواهيم داشت.

 

Docking station or port replicator :

يك Docking Station شامل تركيبي از  ports, slots, drive bays و مختصات امنيتي خواهد بود .Docking stations در انواع و ابعاد مختلف از هم اندازه لپتاپ شما گرفته -كه در اين حالت به آنmedia slice گفته مي شود-تا حتي 5 اينچ كلفت تر از لپتاپ شما ديده مي شوند.همان گونه كه از اسم Docking Station بر مي آيد كاربرد آن بيشتر زماني محسوس تر است كه شما لپتاپ خويش را در محلي ثابت مثل محل كارتان گذارده ايد و در ضمن اينكه به شبكه متصليد,از يك مانيتور بزرگتر نيز همزمان سود مي جوئيد و كيبورد خارجي نيز به آن افزوده ايد و دور و برتان را نيز اتصالات درايو و يا Devices پر كرده است.

 


يكPort Replicator كمي جمع و جور تر و كوچك تر از لپتاپ شماست كه انواع پورت هاي مورد نياز از جمله USB or Parallel را به همراه دارد.ابعاد آن از يك قوطي خميردندان تا يك نسخه كوچك شده Docking-Station متغير است.

 


زماني كه شما در سفر هستيد يك Port Replicator بهترين همراه شما جهت افزايش قابليت Connectivity خواهد بود.

 

نمونه اي از يك Port Replicator در تصوير زير قابل مشاهده است .

 

درواقع لپتاپ شما تنها به واسطه استفاده از Port Replicator به سيستمي همه كاره همچون تصوير زير مبدل خواهد شد . كه قابليت اتصال تمام وسايل اضافي را خواهد داشت .

 

 

Laptop bag :

شما ميتوانيد به كيف ساده اي كه به هنگام خريد لپتاپ به شما اهدا ميشود بسنده نماييد ولي گول نخوريد...چرا كه چنين كيف هايي فاقد پد روي شانه بوده كه بالاخره شما را به ستوه خواهد آورد و همچنين فاقد كيف هاي زيپ مانندي خواهد بود كه در داخل آن جهت قرار دادن ابزار جانبي نظير آداپتور و ديگر وسايل بكار ميروند.پس اگر كمي عاقلانه فكر كنيد,در مي يابيد با كمي پول اضافه مي توانيد خودتان و شانه هايتان را بيمه نماييد .

 

Extra battery:

گرفتن يك باطري يدك يكي از عاقلانه ترين كار هاي موجود به عنوان خريدار لپتاپ خواهد بود.قيمت آن بين 100 الي 300 دلار در نوسان است و در بسياري از لپتاپ ها شما مي توانيد آن را به قسمت Main Media Bay متصل نماييد.البته اگر كمتر در سفر و حضر هستيد و عموما از برق شهري سود مي جوييد نيازي به اين كار نخواهد بود.

 

External drives :

براي يك خريد اقتصادي بهتر است لپتاپي تهيه كنيد كه احتياجي به درايو خارجي نداشته باشد ولي اگر مثلا يك لپتاپ اولترا پرتاپل خريده ايد,بهتر است اين مورد را در نظر داشته باشيد.عمده ترين آنها شاملCD-ROM, CD-RW, Combo DVD/CD-RW, DVD-Rewritable, Floppy, Hard Drives, Zip Drives مي باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mouse and keyboard :

 اگر شما ساعت هاي متمادي با لپتاپ خويش كار ميكنيد بهتر است در فكر اين دو وسيله باشيد كه اكثر آنها از پورت يو اس بي بهره ميجويند و چندان هم گران قيمت نمي باشند.انواع بيسيم آنان نيز كه كمي گرانتر از نوع باسيم مي باشد اخيرا براي لپتاپ ها به بازار عرضه شده است.

 

 

در نهاايت لپتاپ شما در ادراه ، شركت ، محل كار ،  يا در منزل همانند تصوير  زير رقيب سيستم روميزيتان ميگردد .

 

 

 

                                     

استفاده از اين مطالب با ذكر منبع  بلامانع است .

 

Copyright © 2005- 2006 javad All rights reserved